Tag: fundvitit

Çka ndodh në trup nëse pini alkool çdo ditë për një muaj

22/06/2020

Alkooli, kur konsumohet në sasi të moderuar, është i kënaqshëm. Megjithatë, gjatë festave të fundvitit, shumë njerëz kanë tendenca ta teprojnë me alkool dhe të ... Read More

Vetura, helikopterë privatë e pushime luksoze – jeta e fëmijëve të pasanikëve të Stambollit (Foto)

15/01/2019

Muaji janar konsiderohet si më i “gjati” për faktin se në festat e fundvitit shpenzohen shumë para për dhurata për më të dashurit, por kjo ... Read More

Kolona të gjata në Merdare, deri në 4 orë pritje për të dalë nga Kosova

04/01/2019

Me përfundimin e festave të fundvitit, po përfundojnë edhe pushimet e bashkatdhetarëve të cilit kishin ardhur në Kosovë. E largimi i tyre nga Kosova për ... Read More

Fluks largimesh në Portin e Durrësit pas festave të fundvitit

03/01/2019

Pasi kaluan festat e fundvitit në atdhe, shumë familje emigrantësh po kthehen në vendet e Bashkimit Europian ku jetojnë e punojnë, duke shfrytëzuar tragetet e ... Read More

Festat, shumë qytetarë shkojnë në vendet evropiane

30/12/2018

30 Dhjetor 2018 / 16:01 Një numër i konsiderueshëm i qytetarëve në prag të festave të fundvitit ia kanë mësyrë destinacioneve të ndryshme evropiane. Më ... Read More

Viti i Ri, atmosferë festive nëpër sheshet e qyteteve

30/12/2018

30 Dhjetor 2018 / 15:49 Jemi në periudhën e festave të fund-vitit dhe këtu jemi në sheshin Maqedonia për të parë nga afër se si ... Read More

Autobusët urban me itinerar të ndryshuar gjatë festave

30/12/2018

30 Dhjetor 2018 / 10:14 Autobusët e transportit publik në Shkup për festat e fundvitit dhe të Krishtlindjeve do të qarkullojnë sipas itinerarit të ndryshuar. ... Read More

Kryqi i Kuq dhe Qyteti i Shkupit, dhurata për të pastrehët

28/12/2018

28 Dhjetor 2018 / 15:32 Festat e fund-vitit kanë sjellë shpresë për jetë edhe te personat e vetëm, pa shtëpi dhe kushte të vështira për ... Read More

Komunat, përgatitje për festat e fundvitit

09/12/2018

9 Dhjetor 2018 / 15:44 Me afrimin e festave të fund-vitit Komunat kanë filluar përgatitjet për dekorimin dhe organizmin e mbrëmjeve ose koncerteve për të ... Read More