Tag: funksione

Si ta reduktoni kortizolin në trup

16/04/2019

Trupi jonë prodhon kortizol kur jemi të stresuar, dhe ky hormon ka funksione të ndryshme. Më saktësisht e mirëmban homeostazën e trupit, e rregullon shtypjen ... Read More

Sindikata e policisë akuzon për parregullsi në MPB

24/03/2018

24 March 2018 / 15:40 Ndodhin emërime në funksione të reja me urdhër të Ministrit të Brendshëm Oliver Spasovski, pa shpallje për vendet e punës, ... Read More