Tag: fyti

Antibiotikët natyralë kundër sëmundjeve të dimrit

03/12/2019

Ftohje, dhimbje fyti dhe kollë, dhimbje kyçesh dhe dobësi e përgjithshme. Këto janë simptomat e lidhura me sëmundjet e stinës së ftohtë ku na vijnë ... Read More

10 mënyra të shpejta për ta shëruar fytin e sëmurë

21/01/2019

E ndieni që ju shtrëngon fyti dhe duket se po i vjen era ftohje? Ja se çfarë mund të bëni menjëherë dhe ta parandaloni shfaqjen ... Read More