Tag: fytyrës

Ju tradhton burri? Kjo metodë e lashtë kineze ju ndihmon ta kuptoni brenda 3 sekondave

08/02/2020

Duke përdorur metodën e lashtë kineze të leximit të fytyrës, si dhe të gjuhës së trupit, ata kanë bërë portretin e mashkullit tradhtar, thotë ekspertja ... Read More

Facebook aktivizon funksionin e njohjes së fytyrës

05/09/2019

Përdoruesit e Facebook do të duhet tashmë të zgjedhin aktivizimin e njohjes së fytyrës nëse dëshirojnë ta përdorin atë për t’u identifikuar në fotot e ... Read More

Kujdes, mos e vëni losionin e trupit në fytyrë sepse pasojat janë këto

13/07/2019

Kura e fytyrës nuk është edhe aq e thjeshtë, ka aq shumë losione për pastrim, kremra, antiride, dhe sa e sa të tjera, të cilat ... Read More

Pse kam pika të zeza dhe si të shpëtoj prej tyre?

04/05/2019

Sado të rregullta të jemi me pastrimin dhe trajtimet e fytyrës, pikat e zeza do të mbeten gjithnjë aty. Për pak kohë s’i shohim, pastaj…Përshëndetje! ... Read More

Rrëfimi prekës i Riberys për shenjat në fytyrë

29/03/2019

Franck Ribery ka folur për shenjat e tij të fytyrës, të cilat i dhanë atij karakter dhe fuqi gjatë karrierës në futboll, por edhe jetës ... Read More

Çfarë është paraliza e përkohshme e fytyrës, kush është i rrezikuar dhe si mund të trajtohet

16/03/2019

Shpesh herë na ndodh që të përballemi me vështirësi në lëvizjen e muskujve të fytyrës. Dëmtimi i nervave për arsye të ndryshme mund të çojë ... Read More