Tag: Gala

Lady Gaga vjen me një deklaratë interesante rreth eventit të famshëm të modës

04/05/2019

22:13 | 4 Maj 2019 22:13 | 4 Maj 2019 ‘Nuk i kam ruajtur këmbët’ thotë nikoqirja e ‘Met Gala’ Lady Gaga. ‘Met Gala’ është ... Read More

‘Time 100’ mbledh yjet e muzikës dhe filmit në New York

24/04/2019

Times ka organizuar mbrëmjen 'Time 100' në New York. ‘Time 100’ gala është një ceremoni që mbahet qdo vit për 100 njerzit më me influencë ... Read More

Si të arrish foton perfekte, truket për t’u dukur bukur kur pozon

31/01/2019

Në fillim i kanë përdorur vajzat e njohura që pozonin në mbrëmje gala, por dalëngadalë këto truke janë vjedhur edhe nga vajzat e tjera që ... Read More

Ramiz Kukaj, bashkon shqiptarët në Amerikë për të ndihmuar nënat gjakovare

28/01/2019

Shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, do të mblidhen në një Gala mbrëmje, jo vetëm për të festuar, por edhe ... Read More