Tag: gatim

Magjia që ndodh nëse vendosni një hudhër në vesh

15/11/2019

Hudhra është një përbërës i përdorur kudo në botë në gatim, falë aromës së fortë dhe shijes së mirë. Hudhra ndihmon në përmirësimin e funksionit ... Read More

Katër veprimet e para që duhet të bëni kur digjeni papritur

15/04/2019

Nga pakujdesia në gatim ose në hekurosje ndodh që ndonjëherë të digjemi papritur dhe në ato momente nga dhimbja nuk i mendojmë mirë veprimet.Por nëse ... Read More

Çaji shtëpiak me majdanoz që i shëron këmbët e ënjtura për pak ditë

27/03/2019

Majdanozi zakonisht përdoret në gatim, por kjo bimë ka edhe shumë veti shëndetësore. Kjo bimë e gjelbër është e mbushur me vitaminë A, B, C, ... Read More