Tag: gjakut

Parandaloni trashjen e gjakut me anë të këtyre metodave natyrale

25/06/2019

Produktet natyrale për hollimin e gjakut janë substanca, që përdoren për zvogëlimin e rrezikut nga mpiksja e gjakut. Koagulimi apo mpiksja e gjakut është një ... Read More

Shkencëtarët krijojnë laserin që gjen dhe shkatërron qelizat e kancerit në gjak

24/06/2019

Qelizat e kancerit mund të shpërndahen në pjesë të tjera të trupit përmes gjakut. Dhe tani, shkencëtarët kanë krijuar një lloj të ri të laserit ... Read More

Të gjithë duhet ta dini, ky është tensioni normal i gjakut, sipas moshës që keni

18/06/2019

Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, është një nga problemet shëndetësore më të zakonshme me të cilat shumë njerëz përballen.Ndërsa shumica e njerëzve që ... Read More

Nëse i shihni këto shenja në trup, nisuni drejt te mjeku

06/06/2019

Leucemia është një kancer i gjakut dhe palcës së kockave, një malinj që shkakton prodhim jonormal të qelizave të gjakut.Meqë qelizat e pashëndetshme të gjakut ... Read More

Enët e gjakut në qafë tregues i Alzheimerit

04/06/2019

Pulsiviteti i enëve të gjakut në qafë, si ai arterial ashtu edhe venoz, janë një tregues themelor për identifikimin e njerëzve që mund të preken ... Read More

Vetëm personat që kanë këtë grup gjaku do të ofrojnë kënaqësi kulmore seksuale

03/06/2019

Ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.Studimet shkencore sërish kanë shkuar një hap përpara kur ... Read More

Kjo shenjë në frymëmarrje ju tregon për presionin e lartë të gjakut

02/06/2019

Presioni i lartë i gjakut është një gjendje serioze që mund të prekë secilin. Shkaku kryesor i shtypjes së lartë të gjakut lidhet kryesisht me ... Read More

Sa duhet të jetë shtypja e gjakut në bazë të moshës që keni

20/05/2019

Shumë hulumtime dhe debate janë kryer rreth temës së shtypjes së gjakut. Për të qenë të shëndetshëm, kontrollimi i shtypjes së gjakut është më se ... Read More

Sa e ulët mund të jetë shtypja e gjakut

08/05/2019

Ekziston bindja se shtypja e ulët e gjakut është gjithmonë më e mirë se sa shtypja e lartë, por ky hulumtim tregon të kundërtën Sipas ... Read More

Trioja vdekjeprurëse: Këto tri gjëra janë shkaktarët më të shpeshtë të vdekjes së hershme!

07/05/2019

Në studim kanë marrë pjesë disa punëtorë me tension të lartë të gjakut të cilët janë vëzhguar pothuajse 18 vjet Stresi në punë, gjumi i ... Read More

Truku i thjeshtë që jua ulë shtypjen e gjakut brenda një minute

30/04/2019

Shtypja e lartë e gjakut apo hipertensioni është diçka nga e cila nuk keni nevojë të vuani kur nuk keni ilaçe në dispozicion, pasi që ... Read More

Tensioni i lartë i gjakut është një paralajmërim

20/04/2019

Simptomat e tensionit të lartë të gjakut mund të përfshijnë dhëmbje koke të vazhdueshme, dhimbje në krahërorë dhe gjaku në urinën e juaj. Por mund ... Read More