Tag: gjarprit

Kobra vs majmuni: Beteja më e çuditshme që keni parë ndonjëherë [Video]

11/06/2019

Kemi parë lloj-lloj betejash, por rrallëherë kemi hasur “kacafytje” ndërmjet gjarprit dhe majmunit. Pavarësisht se të dyja ndajnë territor botën e egër, gjarpinjtë nuk është ... Read More

Shumëkëmbëshi kinez dhe gjarpri gjigant, u rrotulluan të bashkuar në betejën rrëqethëse (Video)

23/10/2018

Beteja mes shumëkëmbëshit kinez me shpinë të kuqe dhe gjarprit gjigant, që është zhvilluar në zonë rurale të Kinës, i ka lënë shikuesit të rrënqethur. ... Read More

Beteja rrëqethëse e gjarprit dhe shumëkëmbëshit (Video, +18)

22/05/2018

Në një pjesë malore të Vietnamit, është filmuar beteja rrëqethëse ndërmjet gjarprit dhe një shumëkëmbëshi gjigant. Derisa të dy janë këmbëngulës dhe të ashpër, vetëm ... Read More