Tag: gjashtëmbëdhjetë

Diplomohen 16 kadetë për inspektorë të Inspektoratit Policor të Kosovës

30/04/2019

Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), sot gjashtëmbëdhjetë kadetë përfunduan pjesës teorike të programit profesional për Inspektor i Inspektoratit Policor të Kosovës. Ministri ... Read More

Afërdita Osmani nderohet me çmimin “Mësuesja e vitit”, për vitin 2019 në ShBA

13/02/2019

E lindur dhe e rritur ne Amerikë, Afërdita Osmani për më shumë se gjashtëmbëdhjetë vjet ka qenë dhe është një mësuese e dalluar, jo vetëm ... Read More