Tag: Gjenerata

iPhone 11 shitet më shumë seç prodhohet

09/10/2019

Gjenerata e re e iPhonet po shitet aq mirë sa që Apple nuk po arrin t’i përmbushë kërkesat e tregut në të gjithë botën, sipas ... Read More

PS5 shumëfish më i shpejtë se pararendësi, inkuadrohet funksioni 3D

21/05/2019

Sony ka njoftuar se gjenerata e ardhshme e konzolës PlayStation do të sjellë funksionin 3D në sistemin online të lojërave falë përmirësimeve “dramatike” në performancat ... Read More

AirPods 2 mund ta kenë një përditësim shumë të rëndësishëm (Foto)

13/03/2019

Gjenerata e re e kufjeve nga Apple, mund ta jenë edhe më të përsosura se që kemi pritur. Lajmet e fundit bëjnë të ditur, se ... Read More

Samsung prezanton teknologjinë 5G, determinuese në  industri në MWC19                

26/02/2019

Nga avancimet në çipa dhe aparaturat e rrjetit tek gjenerata tjetër e pajisjeve, Samsung sjell në jetë një botë 5G. Samsung Electronics Co., Ltd., do ... Read More

Gjenerata re e iPhone do ta ketë portin Lightning, jo USB-C si ishte pretenduar më herët

11/02/2019

Apple ka bërë të ditur se gjenerata e re e iPhone, do të vijë me ndryshime të mëdha, si dhe sistem të avancuar pune. Raportet ... Read More