Tag: gjenetikisht

Njerëzit që zgjohen herët dhe bien në gjumë herët kanë gjene të veqanta

09/08/2019

Sipas një studimi të fundit, një në 300 njerëz janë të programuar gjenetikisht që të zgjohen përpara se të lindë dielli dhe të bien të ... Read More

Kapen mbi një ton kanabis në Turqi – arrestohen shtatë shqiptarë

03/05/2019

1.2 ton kanabis i modifikuar gjenetikisht është sekuestruar nga policia turke në Stamboll. Sipas medieve vendase janë konfiskuar edhe 550 mijë pilula droge ekstazi, të ... Read More

Gjashtë rregullat e arta për metabolizëm të shpejtë nga nutricionistja e Jennifer Lopez

18/01/2019

Ndoshta e mendoni metabolizmin si diçka të vendosur, të parashikuar gjenetikisht. Por, siç thotë nutricionistja e yjeve Haylie Pomroy, aftësitë tuaja për të humbur ose ... Read More