Tag: gjenocidin

Rezoluta për gjenocidin serb në Kosovë – gjithçka që ndodhi gjatë seancës së Kuvendit

17/05/2019

Kuvendi i Kosovës në seancën e mbajtur të enjten ka miratuar rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë. Kjo rezolutë u miratua me 79 vota për ... Read More

Haradinaj: Miratimi i sotëm në i Rezolutës që dënon gjenocidin serb në Kosovë, veprim i duhur i të zgjedhurve tanë

16/05/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se miratimi i rezolutës nga Kuvendi që dënon gjenocidin serb është veprim i duhur. Në një status në ... Read More

Limaj: Vendet perëndimore të mos e tolerojnë Serbinë në mohimin e krimeve

16/05/2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka reaguar pas miratimit në Kuvend të rezolutës për Gjenocidin e kryer serb në Kosovë gjatë luftës në vitet 1998-1999. ... Read More

Kuvendi miraton rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë

16/05/2019

Kuvendi i Kosovës ka miratuar propozim rezolutën për gjenocidin serb në Kosovë. Me 79 vota për, asnjë votë kundër është miratuar kjo rezolutë. Lexo po ... Read More

Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit serb, pritet të procedohet në Kryesinë e Kuvendit

07/05/2019

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë, ka miratuar draft-rezolutën për dënimin e gjenocidit, krimeve ... Read More

Miratohet draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit serb

07/05/2019

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë, ka miratuar draft-rezolutën për dënimin e gjenocidit, krimeve ... Read More

“Draft-rezoluta për krimet serbe në Kosovë e vonuar, duhet një Gjykatë Speciale për të gjykuar gjenocidin serb”

02/05/2019

Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb, e cila u diskutua sot ... Read More

Shqyrtohet draft-rezoluta për krimet dhe gjenocidin serb në Kosovë

02/05/2019

Komisioni Ad-hoc do të mbajë sot mbledhje lidhur me hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë. Gjatë kësaj ... Read More

Shtëpia muze që tregon krimet e Serbisë në Kosovës (Video)

29/04/2019

Gjokë Sokoli, qe 20 vjet mbanë një muze në shtëpinë e tij, si dëshmi për gjenocidin serb. Në kohën e bombardimeve të NATO-s, ai filloi ... Read More