Tag: Gjuha

Cilin veprim do të bënit të parin në këtë situatë? Rezultati tregon shumë për ju

10/02/2019

Ka një sërë gjërat që mund të mësoni për veten tuaj nga veprimet ose gjuha e trupit Me siguri juve ju pëlqejnë testet e ndryshme ... Read More

Mësoni si gjuha e trupit mund t’ju tregojë që keni zgjedhur partnerin e gabuar

27/01/2019

Gjuha e trupit është një mënyrë e zakonshme për të shprehur ndjenjat tuaja pa fjalë Në një marrëdhënie mes dy njerëzve, kjo gjuhë është e ... Read More

Hoxhaj: Edhe një lajm i mirë, gjuha shqipe bëhet gjuhë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

15/01/2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka përshëndetur votimin që gjuha shqipe të jetë gjuhë zyrtare në Maqedoninë e Veriut. Përmes një postimi në Facebook, Hoxhaj ... Read More

 Gjuha e ashpër politike, PDK dhe LDK nuk e durojnë njëra tjetrën

12/01/2019

Gjuha e ashpër politike, akuzat e fyerjet, janë bërë tashmë retorikë standarde e polemikave qoftë në mes liderëve politik apo subjekteve rivale politike. Ditëve të ... Read More

Viti i ardhshëm shkollor me tekste të reja

22/12/2018

Pas të gjitha gjetjeve për gabime në tekstet shkollore, ku përfshihet gjuha diskriminuese për kategori të caktuara të shoqërisë dhe gabime të tjera shkencore e ... Read More

Mënyra si i mbani duart me partnerin, tregon shumë rreth lidhjes suaj!

13/10/2018

Nëse ka diçka që nuk të tradhton kurrë, ajo është gjuha e trupit. Kaq e vërtetë është kjo, sa nisur nga detaje fare të vogla ... Read More

Provoni veten: Veprimi i parë që do zgjidhni, tregon ç’keni në mendje!

04/09/2018

Veprimet, gjuha e trupit dhe zakonet e përditshme, flasin shumë për ju. Madje edhe zgjedhja që bëni për smartphone-in tuaj, flet për personalitetin tuaj. Ne ... Read More

Kujdes: Mënyra se si qëndroni u zbulon njerëzve se çfarë vërtet mendoni për ta

11/07/2018

Gjuha e trupit është mënyrë joverbale e komunikimit, e cila zbulon shumë për mendimin tonë, gjendjen tonë shpirtërore dhe karakterin tonë, pa e nxjerrë asnjë ... Read More