Tag: gjuhët

Sot pritet të shpallet Ligji për gjuhët në gazetën Zyrtare

15/01/2019

15 Janar 2019 / 7:22 Kryetari i Kuvendit mbrëmë ka firmosur Ligjin për gjuhët. Ligji me firmën e Xhaferit është  dërguar në Gazetën Zyrtare dhe ... Read More

VMRO: Shpallja e Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare, vepër penale

14/01/2019

14 Janar 2019 / 22:56 Rreth shpalljes së Ligjit për Gjuhët në Gazetën zyrtare ka reaguar edhe VMRO-DPMNE-ja opozitare duke paralajmëruar se kjo është vepër ... Read More

Zaev: Ligji për gjuhët nuk paraqet kurrfarë dhimbje

08/04/2018

8 April 2018 / 12:15 Ligji për gjuhët paraqet rrumbullakim të Marrëveshjes së Ohrit dhe kjo do të ndikojë në drejtim të relaksimit të marrëdhënieve ... Read More

Xhaferi nuk do të firmosë ligjin në vend të Ivanovit

29/03/2018

29 March 2018 / 15:30 Nënshkrimi i ligjit për gjuhët nga ana e kreut të Kuvendit Talat Xhaferi në vend të presidentit Ivanov nuk është ... Read More

Ligji për gjuhët “përfundon” në Presidencë

22/03/2018

22 March 2018 / 16:01 Kaluan 8 ditë nga miratimi i Ligjit për Gjuhët në Kuvend por Presidenti Ivanov edhe më tej refuzon që ta ... Read More

Zaev: Me ligjin e gjuhëve nuk humbë askush

15/03/2018

Pas miratimit të Ligjit për gjuhët kryeministri Zoran Zaev është shprehur me me këtë ligj askush nuk humbet. Zaev ka theksuar se miratimi i ligjit ... Read More

“Rruga drejt…”, gjuha-mollë sherri mes partnerëve qeveritarë

08/03/2018

8 March 2018 / 15:19 Ligji për gjuhët është shndërruar në “mollë sherri” mes partnerëve të koalicionit qeveritar. I miratuar dhe më pas i padekretuar ... Read More