Tag: gjurmë

Zhdukjet më intriguese në histori

07/06/2019

Nuk është e lehtë të zhdukesh plotësisht pa një gjurmë, por historia tregon se kjo mund të ndodhë – madje edhe në një ushtri prej ... Read More

Rrëfime tronditëse: Si u masakruan shqiptarët e Çamërisë? (Video)

28/04/2019

Emisioni “Gjurmë shqiptare” sjell rrëfime tronditësve të shqiptarëve të mbijetuar në Çamëri.  Flasin për krimet, përdhunimet, vrasjet e fëmijëve, varret masive. Shumë shtëpi janë ende ... Read More

I penduari tregon grabitësit e Rinasit

23/04/2019

Një gjurmë gishti i gjetur në furgonin me të cilin u krye grabitja ka tradhtuar Alkond Bengasin, i cili u soll në gjykatë për t’u ... Read More

Vjedhja e bankës në Çair, asnjë gjurmë nga autorët

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T15:23:46+02:00 Katër ditë pas grabitjes së armatosur të Bankës NLB, në Çair, asnjë gjurmë nga autorët. Organet kompetente nuk zbulojnë nëse kanë informata por ... Read More

Pesë shprehitë e grave të suksesshme

12/04/2019

Një gjë e mirë rreth njerëzve të suksesshëm është se gjithmonë lënë gjurmë për neve që vendosim t’i ndjekim hapat e tyre. Ju mund t’i ... Read More

‘Liqeni i akullit misterioz’, shkencëtarët zbulojnë gjurmë jete nën shtresat e akullit në Antarktik (Video)

22/01/2019

Shkencëtarët kanë zbuluar së fundi disa gjurmë të ruajtura mikrogjallesash të vogla nën një liqen misterioz nën shtresat e baltës nën më shumë se 3.500 ... Read More

“Jonuz Musliu, lideri i luftës dhe paqes”

20/01/2019

Jonuz Musliu me veprat e tij do të mbetet personalitet i kohës, duke lënë gjurmë të mëdha në historinë e kombit. Kështu u tha në ... Read More

Droga në Qafëthanë, të dyshuarit ende në liri

12/11/2018

12 Nëntor 2018 / 16:20 Akoma asnjë gjurmë nga transportuesit e drogës që u gjet mbrëmë në afërsi të pikës kufitare mes Maqedonisë dhe Shqipërisë. ... Read More