Tag: Gjykatën

Wikipedia padit Turqinë

28/05/2019

Wikipedia e ka paditur Turqinë në Gjykatën e të Drejtave të Njeriut rreth ndalimit të kësaj faqe në Turqi. Fondacioni Wikipedia, një organizatë joprofitabile që ... Read More

Kërkesë për paraburgim ndaj katër personave për veprën penale grabitje

16/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin ... Read More

Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin që iu zunë 67 kilogramë narkotikë

08/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër të pandehurit H. Sh. nga Komuna e Rahovecit, ... Read More

Sot pritet të regjistrohet “Bindja Demokratike” nga opozita e re,

23/04/2019

Bindja Demokratike pritet që të regjistrohet sot në gjykatën e Tiranës si forcë politike dhe më pas vendimi kalon në KQZ për tu regjistruar për ... Read More

Seanca për të dyshuarit e ISIS-it, Arijan Kryeziu mbrohet në heshtje

21/04/2019

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, është duke u mbajtur seanca dëgjimore për tre personat e kthyer nga Siria në Kosovë, Agon Misini, Arijan Kryeziu dhe ... Read More

Seanca të reja për “Dhunën në komunën Qendër”, “Target-Fortesa” dhe “TNT”

19/04/2019

Alsat 2019-04-19T08:27:36+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja për rastet “Dhuna në komunën Qendër”, “Target-Fortesa” dhe “TNT” të Prokurorisë ... Read More

Seanca të reja për rastet “Monstra”, “Trajektorja” dhe “Tarifa”

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T10:21:05+02:00 Në Gjykatën penale sot në Shkup duhet të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Trajektorja” dhe “Tarifa”. Rastin “Monstra”, i cili i ... Read More

“Titanik” dhe “Fortesa” të PPS-së sot në Gjykatën Penale

15/04/2019

S A 2019-04-15T09:26:25+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca për “Titanik” dhe “Fortesa” të Prokurorisë Publike Speciale. Lënda “Titanik” ndodhet në ... Read More

Në “Trajektore” prezantohen provat materiale

12/04/2019

S A 2019-04-12T12:45:03+02:00 Me prezantimin e provave materiale të Prokurorisë Speciale Publike në Gjykatën penale, sot vazhdoi gjykimi për lëndën “Trajektorja” në të cilën akuzon ... Read More

Seanca gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e Sazdovskit

12/04/2019

Alsat 2019-04-12T10:37:26+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Trajektorja”, “Treqind” të PSP-së dhe për vrasjen e ... Read More

Filloristët vizituan Gjykatën për Ditën e Kushtetutës

08/04/2019

Nxënës të shkollave fillore nga qytete të ndryshme të Republikës së Kosovës vizituan Gjykatën Kushtetuese të hënën, më 8 prill 2019, me rastin e shënimit ... Read More

Seanca të reja për lëndët “Fortesa 2” dhe “Titanik” të PPS-së

05/04/2019

Alsat 2019-04-05T08:18:59+02:00 Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahen seanca për “Titanik” dhe “Fortesa” të Prokurorisë Publike Speciale. Në lëndën “Fortesa 2” i ... Read More