Tag: Gjyqi

Vrau tetë persona, autorin e masakrës së Selenicës e viziton vëllai në qeli pas 9 muajsh

02/05/2019

Ndërsa në Vlorë, gjyqi për masakrën e Selenicës vazhdon, autorin e saj Ritvan Zykajn pas nëntë muajsh i izoluar e ka vizituar i vëllai. Familjarët ... Read More

Gjyqi i Apelit i zvogëlon masën e burgimit ish-ministres Jankullovska

28/03/2019

S A 2019-03-28T13:14:34+01:00 Ish-Ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovska do të duhet të shkojë në burg, pasiqë gjyqi i Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e rastit ... Read More

Apple ka konsideruar mundësinë që Samsung të furnizonte modemet e tyre 5G

12/01/2019

Gjyqi midis Komisionit Federal të Tregtisë në SHBA dhe Qualcomm, i cili filloi një javë më parë, po sjell informacione të reja në sipërfaqe. Është ... Read More