Tag: Gllava”

Vijojnë hetimet për avionin e rrëzuar në “Sollunska Gllava”

04/04/2019

S A 2019-04-04T14:47:31+02:00 Fillojnë hetimet për aksidentin ajror në vendin e quajtur Sollunska Gllava ku humbën jetën një familje bullgare. Institucionet akoma nuk kanë dyshimet ... Read More

Trupat e familjes që vdiqën në aksidentin ajror, janë djegur dhe nuk mund të konfirmohen identitetet

04/04/2019

S A 2019-04-04T13:20:31+02:00 Trupat e të vdekurve të aksidentit ajror në “Solunska Gllava” janë djegur dhe nuk mundet të konfirmohet identiteti mirëpo të njëjtëve nuk ... Read More