Tag: gojës

Porosia e studiuesve: Lani dhëmbët kundër demencës!

12/06/2019

Bakteret „Gingivitis“ që gjenden në hapësirën e gojës dhe grykës mund të depërtojnë deri në tru. Aty ato shkatërrojnë qelizat nervore dhe mund të shkaktojnë ... Read More

Tri ushqimet që e shkaktojnë erën e keqe të gojës dhe që duhet t’i shmangni

20/03/2019

Era e keqe e gojës, që në mjekësi njihet si halitosis, besohet se i prek rreth 50% të popullsisë gjatë jetës së tyre. Ushqimet dhe ... Read More

Shkaktarët e erës së gojës

17/03/2019

A ju ka ndodhur ndonjëherë që ndonjë mik apo partneri të ju bëjë me dije që “hm…pakëz po të vie era e gojës”?. Shumica e ... Read More

Era e pakëndshme e gojës: Top këshillat për ta mbajtur gojën të freskët

15/02/2019

Era e keqe e gojës, njohur ndryshe në mjekësi si halotisis, është problem shumë i zakonshëm të cilin e përjetojnë një pjesë e madhe e ... Read More

Çfarë dini për rëndësinë e higjienës orale

04/02/2019

Përveç dhëmbëve të bukur dhe të shëndetshëm, mbajtja e higjienës së zgavrës së gojës mundet edhe të parandalojë shumë sëmundje. Ju sjellim një varg të ... Read More

Ende asnjë zgjidhje për ankesat e pazarxhinjve

21/01/2019

21 Janar 2019 / 15:24 Familja Petrushevski, për 55 vite me radhë kafshatën e gojës e siguron duke shitur në këtë tezgë në “Bit Pazarin” ... Read More