Tag: Gostivarë

Padi penale për 44-vjeçarit nga fashti Çegran, kapet me rreth 3 kg marihuanë

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T10:03:27+02:00 Zyra e jashtme për krim në Gostivarë ka ngritur padi penale kundër personit H.M. (44) nga fshati Çergran i Gostivarit, për shkak të ... Read More

Autobusi Shkup-Gostivar i stërmbushur, udhëtarët qëndrojnë në këmbë (VIDEO)

18/02/2019

18 Shkurt 2019 / 19:16 Autobusi i kompanisë Euro-Turist që po udhëton nga Shkupi për në Gostivarë, është stërmbushur nga udhëtarët dhe disa prej tyre ... Read More