Tag: gripit

Distanca që duhet patjetër ta mbani nga personi i sëmurë që të mos ju infektojë me grip

16/01/2019

Besojmë që nga tash do t’i numëroni hapat. Sezoni i gripit me të madhe po zgjat dhe të gjithë kërkojnë zgjidhje se si në këtë ... Read More

Ja sa persona kanë marrë vaksinë kundër gripit

11/01/2019

11 Janar 2019 / 14:15 Nga fillimi i vaksinimit kundër gripit sezonal më 5 nëntor 2018, deri në javën e parë të janarit, janë vaksinuar ... Read More

Izolohet rasti i parë i gripit A në Kosovë për këtë sezon

09/01/2019

Laboratori i IKSHPK-Qendra Kombëtare e Gripit ka konfirmuar sot një rast pozitiv në influencën A, nga gjithsej 76 mostra të dyshimta në grip. Nga 1 ... Read More

Sëmundjet sezonale: Kurat popullore për t’u shëruar

10/11/2018

Rënia e temperaturës ka sjellë me vete edhe ftohjet e para dhe sindromat e para të gripit. Edhe pse këto nuk janë sëmundje të vërteta, ... Read More

Katër mënyra për ta trajtuar gripin në kushte shtëpiake

30/10/2018

Simptomat e gripit mund të shkaktojnë shumë komplikime, duke u nisur nga ethet dhe kolli deri te dhimbjet e fytit, kongjestion hundor, etj. Por ka ... Read More

Mënyrë jashtëzakonisht e thjeshtë që të eliminoni ftohjen për vetëm një mbrëmje

28/10/2018

Me afrimin e sezonit të gripit dhe ftohjes nuk është e tepërt të kemi parasysh ndonjë metodë të verifikuar me të cilën mundemi të shërohemi. ... Read More