Tag: harmoni

Murgesha e cila ngriti një ‘perandori kanabasi’

14/05/2019

E dashuruar pas një burri të divorcuar dhe së bashku prindër të tre fëmijëve, ishin në një harmoni të plotë familjare. Por gjithçka u shkatërrua ... Read More

Çifti, pse punët e shtëpisë shpesh bëhen shkak grindjeje

07/02/2019

Këshilla për mbijetesë për të pasur rregull në shtëpi dhe për të jetuar në harmoni të mirë me partnerin Shtrati për t’u rregulluar, pjatalarësja për ... Read More

Lura, aty ku myslimanë dhe të krishterë kremtojnë bashkë festat e besimit (Video)

21/08/2018

Në Lurën e 12 liqeneve jetojnë në harmoni të plotë komunitet fetare mes njëra-tjetrës. Në ritualet e myslimanëve si falja e Kurban Bajramit marrin pjesë ... Read More