Tag: hekur

Ushqimet që ndikojnë në shëndetin e flokëve

19/10/2019

1-Spinaq – sepse është i pasur me hekur, që ndihmon në transportimin e oksigjenit në qeliza dhe siguron shëndetin e flokëve.2-Farat e kungullit – sepse janë një ... Read More

Euro të reja, rezistente ndaj rrobalarëses, hekurit dhe ujit

30/04/2019

Kartëmonedha të harruara në pantallonat xhinse dhe të vendosura rastësisht në makinë larëse? Ose nën hekur? Apo ato që përfundojnë gabimisht rrudhosura? Pa problem, sepse ... Read More