Tag: Historianëve

LHK “Ali Hadri” paralajmëron bllokimin e rrugës që çon te Manastiri i Deçanit

27/05/2019

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, i ka bërë serish thirrje institucioneve të Kosovës që urgjentisht të ndërhyjnë në kontestin pronësor ... Read More

Ura 200 vjeçare që lidhë tri qytete (Foto)

29/01/2019

Ura e Kordhocës në Shqipëri, është mrekullia 200 vjeçare, sipas historianëve është ndërtuar rreth vitit 1820 dhe në atë kohë ishte nyja kryesore lidhëse për ... Read More