Tag: Historitë

Fotografitë që tregojnë mrekullinë e dashurisë pa kushte

23/06/2019

Nga historitë e njerëzve që përpiqen të mbrojnë fëmijët e tyre deri tek çiftet e dedikuara që mbahen dorë për dore te njëri-tjetri. Ka qindra ... Read More

Ambasada e Shqipërisë organizon një ngjarje të veçantë për femrat shqiptare të martuara në Kosovë (Video)

17/05/2019

Shumë femra të martuara nga Shqipëria në Kosovë, do të rrëfejnë historitë e tyre, në një organizim të veçantë nga ambasada e Shqipërisë në Prishtinë. ... Read More

Vjehrra shqiptare tregon se si e priti nusen e djalit nga Japonia dhe jetesën në Shqipëri

16/05/2019

Historitë e shqiptarëve që jetojnë në perëndim dhe janë martuar me vajza të huaja por vajza të martuara me shqiptarë dhe jetojnë në Shqipëri, janë ... Read More

Pak muaj më parë i shpëtoi shërbimit ushtarak, tani do të luajë në finale me Tottenham

09/05/2019

23:50 | 8 Maj 2019 23:50 | 8 Maj 2019 Historia e Son Heung-Min është një nga ato historitë që dhurojnë emocione të papërshkrueshme. 27 ... Read More

Histori frymëzuese: Shqiptares që serbët ia vranë babanë, u ndihmon refugjatëve të integrohen në Kanada

01/04/2018

Historitë më frymëzuese në jetë vijnë nga radhët e sakrificave dhe mundit për t’ia dalë mbanë, kjo sidomos kur bëhet fjalë për histori reale të ... Read More