Tag: Hollywoodit

As Meghan Markle nuk mund të ketë gjithçka

24/03/2019

Meghan Markle nuk mund t’i ketë të gjitha, ajo duhet të largohet nga stili i Hollywoodit dhe të jetojë stilin e jetës mbretërore.Një eksperte e ... Read More

Kapsula lundruese brenda të cilës mund të akomodohen 12 persona (Foto/Video)

05/02/2019

Harroni jahtet luksoze, kapsula që ngjanë me mjetet fluturuese të përdoren në filma të Hollywood-it, është bërë atraksion për të kaluar momente të paharrueshme derisa ... Read More

Bradley Cooper shoqërohet nga nëna në ‘SAG Awards’

28/01/2019

Një aktor i Hollywoodit, i cili u bë regjisor i suksesshëm Bradley Cooper, ishte mbrëmë në Screen Actors Guild Awards (SAG Awards). Këtë herë, artisti ... Read More