Tag: homolog

Gashi: Bashkëpunimi ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor ngushton rrethin e grupeve kriminale

14/09/2018

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi ka zhvilluar disa takime bilaterale me homolog të tij dhe përfaqësues të organizatave të sigurisë në ditën e ... Read More