Tag: hormon

Shenjat që tregojnë se ju keni mungesë të estrogjenit

27/06/2019

Estrogjeni është një hormon, i cili është prezent më së shumti tek femrat. Sasia e ulët e estrogjenit mund të shkaktojë disa simptoma që nga ... Read More

Si ta reduktoni kortizolin në trup

16/04/2019

Trupi jonë prodhon kortizol kur jemi të stresuar, dhe ky hormon ka funksione të ndryshme. Më saktësisht e mirëmban homeostazën e trupit, e rregullon shtypjen ... Read More