Tag: hulumtuar

Shenjat e dëshmuara nga shkenca që tregojnë se jeni vërtet të dashuruar

23/04/2019

Shkencëtarët vazhdimisht kanë hulumtuar pyetjen se çfarë do të thotë të biesh në dashuri dhe, sipas tyre, kur jemi të dashuruar, truri jonë është shumë ... Read More

A po i bëjnë analgjetikët njerëzit më të pandjeshëm?

15/04/2019

Duke ndjekur studimet e mëparshme, hulumtuesit edhe një herë kanë hulumtuar mbi çështjen se a po ndikon acetaminofeni në psiqikën tonë. Këtë herë, fokusi më ... Read More

Dhjetë fjalë të cilat duhet t’i shmangni në CV-në tuaj nëse kërkoni punë të re

10/01/2019

Rrjeti afarist shoqëror Linkedln ka hulumtuar se cilat janë ato fjalë të cilat ju pengojnë që të fitoni punën e re apo që ndokush t’ju ... Read More