Tag: “Identifikimi

Identifikohet këmbësori që humbi jetën mbrëmë në Pejë

12/05/2019

Mbrëmë rreth orës 22:00 është arritur të bëhet identifikimi i personit që humbi jetën si pasojë e goditjes nga një makinë e tipit ‘Golf 4’, ... Read More

Përfundon obduksioni për shtatë persona që kanë humbur jetën, për viktimat tjera njoftim gjatë ditës

14/02/2019

14 Shkurt 2019 / 12:36 Në proces është identifikimi I viktimave të cilët kanë humbur jetën në aksidentin e mbrëmshëm në autostradën Shkup – Gostivar, ... Read More

Policia e Kosovës thotë se janë identifikuar 29 fëmijë lëmoshë-kërkues dhe 13 të dyshuar

11/12/2018

Policia e Kosovës ka zbatuar Planin Operativ ‘Identifikimi i fëmijëve lëmosh-kërkues si viktima të mundshme të trafikimit’, i cili është shtrirë në gjithë territorin e ... Read More

Identifikohen 86 lëmoshëkërkues, iniciohen 15 raste për keqtrajtim

03/07/2018

Plani Operativ “Identifikimi i fëmijëve në situatë rruge si viktima të mundshme të trafikimit”, realizuar gjatë qershorit në gjithë territorin e Kosovës nga njësitë e ... Read More