Tag: iknin

Majmunët ikën nga kopshti zoologjik, nëpërmjet trungut që e kishte rrëzuar era (Video)

10/02/2019

Vizitorët shikonin të habitur, derisa një grup majmunësh po iknin prej kafazeve të tyre në kopshtin zoologjik në Belfast të Irlandës. Ata shfrytëzuan një trung ... Read More

Gjykata e lartë hungareze ka dhënë vendimin final, për kameramanen që rrëzoi refugjatët (Video)

31/10/2018

Kameramanja hungareze e cila rrëzoi dy refugjatë derisa po iknin nëpër një zonë kufitare, është liruar dhe nuk ngarkohet për ndonjë sjellje të dhunshme. Vendimi ... Read More