Tag: Impaktin

Costa pranon se ka pasur dyshime për Ronaldon

16/03/2019

Douglas Costa ka prauar se ai ka pasur dyshime fillimisht për impaktin që do ta kishte Cristiano Ronaldo në zhveshtoren e Juventusit. Ronaldo ka heshtur ... Read More

Agnelli: Juventusi me Ronaldon ka blerë një superhero

12/10/2018

Andrea Agnelli është ndalur të flas për Cristiano Ronaldon dhe impaktin e tij që e ka pasur te Juventusi.   CR7 kaloi te Juventusi për ... Read More

Cacttus Education dhe USAID ofrojnë deri 80% bursë për studim, për 20 studentë – për vitin akademik 2018/19

05/04/2018

Institucioni i Arsimit të Lartë “Cacttus Education” në kuadër të projektit “Partneriteti për Impaktin në TIK” në partneritet me USAID ofrojnë bursë studimi deri 80% ... Read More