Tag: imponuara

Superliga nën ethet e Covid-19 dhe fazës së fundit

07/06/2020

Covid-19 dhe rregullat e imponuara nga ky virus do të shoqërojnë futbollin shqiptar deri në fund të këtij sezoni të çuditshëm. Protokolli sanitar do të ... Read More

MPJ-ja ruse: Votuesit bojkotuan zgjidhje të imponuara nga jashtë

02/10/2018

Rezultati nga referendumi në Maqedoni tregon se votuesit vendosën të bojkotojnë zgjidhje të imponuara nga jashtë, njoftoi Ministria ruse e Punëve të Jashtme. “Politikanët udhëheqës ... Read More