Tag: importohen

Taksa ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës nuk ka afat kohor

08/11/2018

Vendosja e taksës doganore prej 10 për qind për mallrat që importohen në Kosovë nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina, nuk ka një afat të caktuar se sa ... Read More

Shqipëri heq taksën për importin e makinerive bujqësore

08/11/2018

Duke filluar nga data 1 janari e vitit të ardhshëm, makineritë bujqësore do të importohen me zero taksë në Shqipëri. Ministri i Financave dhe Ekonomisë ... Read More

Sekuestrohen 51 ton miell misri nga Serbia

05/09/2018

Në kuadër të masave të përforcuara për sigurinë e cilësinë ushqimore të produkteve që importohen, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka konstatuar dhe bllokuar një ngarkesë ... Read More