Tag: indinjatën

Këshilli për Trashëgimi Kulturore reagon për dëmtimet e “Kalasë së Novobërdës – Artanës”

08/03/2019

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore shpreh shqetësimin dhe indinjatën e thellë pas dëmtimeve të fundit në “Kalanë e Novobërdës – Artanës”, pjesë e listës ... Read More

KMSHK iu bën thirrje medieve të kenë kujdes gjatë raportimit me rastet e ndjeshme

07/02/2019

Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës duke shprehur indinjatën e thellë me rastin e ngjarjes së rëndë në Drenas e që ka të bëjë ... Read More

Për abuzimin e vajzës në Drenas, Veseli kërkon nga autoritetet të marrin veprimet e duhura

06/02/2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka shprehur indinjatën e tij për rastin e abuzimit seksual të së miturës në Drenas. Veseli nëpërmjet një ... Read More

SHBA, prodhuesit e armëve nën presion pas masakrës së Floridës

02/03/2018

2 March 2018 / 12:25 Të ballafaquar me indinjatën e publikut pas masakrës me armë zjarri që shkaktoi 17 të vdekur në një shkollë të ... Read More