Tag: infeksionet

Nëse fëmija juaj ka infeksion veshi do t’i ketë këto simptoma

22/06/2019

Një nga infeksionet më të shpeshta tek fëmijët është ai i veshit. Ndonëse nuk paraqet një shkak për shqetësim të madh, prindërit duhet të bëjnë kujdes që ... Read More

Pa antibiotikë: Zgjidhni infeksionet urinare me ndihmën e këtyre këshillave

10/01/2019

Jashtëzakonisht shpesh te femrat, mirëpo edhe te personat e moshuar dhe bebet, infeksionet urinare duhet shëruar që në fillim, ndërkaq me ilaçe natyrale kurrë nuk ... Read More

Infeksionet virusale rrisin rrezikun nga astma

26/12/2018

Infeksionet virusale tek të sapolindurit dobësojnë një pjesë të sistemit të imunitetit dhe rrisin rrezikun e shfaqjes së astmës më vonë gjatë jetës, kanë konstatuar ... Read More

Sëmundjet respiratore akute

06/12/2018

Infeksionet respiratore akute janë ndër shqetësimet më të shpeshta gjatë muajve të ftohtë të vitit për të gjitha moshat, në veçanti për fëmijët dhe të ... Read More

Forconi imunitetin tuaj në mënyrë natyrale, të sigurt dhe të shëndetshme!

23/10/2018

Se a është rezistenca e trupit e zvogëluar, mund të dyshosh atëherë kur të fillojnë të shfaqen infeksionet, qoftë ato virusale, bakteriale apo kërpudhore. Imuniteti ... Read More

Pesë metodat natyrale për të trajtuar infeksionet urinare pa qenë nevoja të shkoni tek doktori

27/09/2018

Nëse jeni prekur ndonjëherë nga infeksionet urinare, mund t’i dini vuajtjet e ndjesisë së tmerrshme të djegies dhe nevojës së vazhdueshme për të urinuar. Mbi ... Read More