Tag: infektuar

Në Shqipëri kirurgët të infektuar me fruth bëjnë operacione

21/05/2019

Fiks Fare denoncoi me zë dhe figurë se si kirurgët e Spitalit të Përgjithshëm në Strugë, edhe pse të infektuar me fruth, kanë bërë operacione. ... Read More

Tuberkulozi i rrezikshëm: Një i sëmurë mund të infektojë 15 persona

04/04/2019

Bacilin e tuberkulozit njeriu mund ta marrë nëpërmjet ajrit të cilin i sëmuri e ka infektuar me kollë apo nëpërmjet pluhurit, nëse pikëzat kanë rënë ... Read More

Shtatë mjekë në Strugë të prekur nga fruthi

25/03/2019

25 Mars 2019 / 14:13 Gjithsej 5 mjekë nga spitali i qytetit të Strugës janë infektuar kohët e fundit me fruthin, dhe katër të tjerë ... Read More