Tag: infermierëve

Infermierët mund të shfrytëzojnë Platformën Digjitale

26/05/2019

Oda e infermierëve të Kosovës, ka katër muaj që ka vënë në dispozicion Platformën Digjitale, përmes së cilës çdo infermier mund të aplikojë online për ... Read More

Ismaili: Pa infermierë s’ka sistem të mirëfilltë shëndetësorë

04/05/2019

Në kuadër të javës Ndërkombëtare të Infermierisë, Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë Shëndetësor të Kosovës, ka organizuar konferencën e parë vendore me qëllim ... Read More

Akuza për parregullsi në zgjedhjet e Odës së Infermierëve të Kosovës

23/01/2019

Fitim Havolli, ish-anëtar i Kuvendit të Odës së Infermierëve të Kosovës thotë se ka identifikuar parregullsi në procesin e zgjedhjeve për Odën e Infermierëve të ... Read More

Mungesa e personelit mjekësor, dhjetëra infermiere kërkojnë punë

18/10/2018

18 Tetor 2018 / 14:55 Unioni I infermiereve të Maqedonisë me kërkesë drejtë Ministrisë së Shëndetësisë. Ato kërkojnë që mbi 40 infermieret e mbetura pa ... Read More

Infermierët kundërshtojnë ashpër kërkesën e ministrit Filipçe

11/06/2018

11 June 2018 / 12:06 Shoqata e Infermiereve të Maqedonisë (SHIM) ka kundërshtuar ashpër kërkesën e ministrit të shëndetësisë Venko Filipçe që Gjermani të limitoj ... Read More

Maqedonia përballet me mungesë të infermierëve

12/05/2018

12 May 2018 / 17:06 Unioni i Infermierëve në Ditën Ndërkombëtare të tyre alarmon për situatën e rëndë që mbretëron në këtë lëmi. Ata kërkojnë ... Read More

Mungesë të mjekëve dhe infermierëve në “Kozle”

23/04/2018

23 April 2018 / 15:13 Derisa numër i lartë i mjekëve dhe infermierëve të diplomuar nuk po gjejnë punë dhe detyrohen të dalin jashtë vendit ... Read More