Tag: Informatike

Debat mbi ndryshimet ligjore për nëpunësit shtetëror

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T15:26:56+02:00 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski tha se janë duke përgatitur kuadro për sektorët kyç që kanë të bëjnë procesin e ... Read More

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

15/04/2019

Alsat 2019-04-15T14:28:39+02:00 Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe ... Read More

Debat publik për Propozim-ligjin për menaxhim të nivelit të lartë

13/03/2019

13 Mars 2019 / 8:37 Ministra e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, sot organizon debat publik për Propozim-tekstin e ligjit për menaxhim të nivelit të lartë. ... Read More

Punësimi i maqedonasve në konkurset për shqiptarët

03/03/2019

3 Mars 2019 / 16:03 Ministria e Shoqërisë Informatike paralajmëron ndryshime në Ligjin për shërbyesit administrativ dhe Ligjin për nëpunësit në sektorët publik. Kjo bëhet ... Read More

Nepotizmi, Mançevski kërkon dorëheqjen e të afërmve të funksionarëve

21/02/2019

21 Shkurt 2019 / 11:32 Ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski, sot u bëri thirrje të afërmve të zyrtarëve të qeverisë dhe opozitës që menjëherë ... Read More

“Magazina Ekonomike”, Mançevski: Administratorët, jemi drejt përfundimit të sistemimit

19/12/2018

19 Dhjetor 2018 / 22:58 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski i ftuar në emisionin “Magazina Ekonomike, shpjegoi situatën se deri ku ka ... Read More

“Rruga Drejt”, Mançevski: Do të digjitalizojmë shërbimet publike

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 22:04 Ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevsk në emisioni “Rruga Drejt” tha se shërbimet e administratës do të vazhdojnë procesin e digjitalizimit ... Read More

“Rruga Drejt”, Mançevski: Kemi ulur numrin e nëpunësve në administratë

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 21:58 Në emisioni “Rruga Drejt”, ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski ndër të tjera tha se për herë të parë qeveria e ... Read More

“Rruga Drejt”, Mançevski: Do të depolitizojmë administratën publike

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 21:42 Në emisioni “Rruga Drejt”, ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski tha se për herë të parë në historinë e vendit në ... Read More

Mançevski: 128 mijë të punësuar në Sektorin Publik

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 20:45 Ministri i Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski pjesëmarrës në emisionin “Rruga drejt…”, deklaroi se deri më 31 dhjetor të vitit të ... Read More

Portal i ri me të dhënat e të gjitha institucioneve

18/06/2018

18 June 2018 / 14:29 Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevsi shpalosi Strategjinë dhe planin aksionar për të dhëna publike.Në këtë strategji janë ... Read More

Dhuna ndaj Selës, Xhaferi dëshmon në gjykatë

10/04/2018

10 April 2018 / 16:10 Kreu i Kuvendit dhe ministri i shoqërisë Informatike identifikuan protestuesit e dhunshëm të 27 prillit në Kuvend. Xhaferi identifikoi pesë ... Read More