Tag: institucion

UBT në mesin e 60 universiteteve nënshkruese të statutit të BUA-s për regjistrim në organet e BE-së

25/04/2019

UBT ka qenë i vetmi institucion i arsimit të lartë privat nga Kosova që ka përfaqësuar vendin dhe ka marrë pjesë në nënshkrimin e statutit ... Read More

Zyrtarja nga MPMS: Për lehonat bizneset do të paguajnë tre muajt e parë, shteti paguan edhe gjashtë muaj të tjerë, do të paguhen edhe nënat e papuna (Video)

22/04/2019

Mimoza Kqiku, nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) ka thënë se ky institucion shtetëror ka bërë reforma sa i përket punësimit të femrave ... Read More

Komisionit Europian nuk ka marrë kërkesë për rikthimin e vizave për Shqipërinë

17/04/2019

Zëdhënësja e Komisionit Europian (KE), Natasha Bertaud ka thënë se ky institucion nuk ka marrë asnjë njoftim për pezullimin e lëvizjes së lirë për qytetarët ... Read More

Grabitje e armatosur në një institucion mikrofinanciar në Drenas, arrestohet një person

14/03/2019

Rreth orës 16 : 30, në Drenas saktësisht në një institucion mikrofinanciar ka ndodhur një grabitje e armatosur. Lajmin për Telegrafin e ka konfirmuar Zëdhënësja ... Read More

Shkollat në Çair mbeten me emrat e vjetër

02/12/2018

2 Dhjetor 2018 / 16:31 Regjistri qëndror është shfajësuar si institucion nga të gjitha akuzat që janë bërë per ndryshimin e dy emrave të shkollave ... Read More

MPJ e dënon pengimin e procesit të referendumit në Australi

29/09/2018

Ministria e Punëve të Jashtme kumtoi se si institucion i lidhur drejtpërdrejtë me procesin e votimit të diasporës në përfaqësitë konsullore – diplomatike, e dënon ... Read More

MPJ e dënon pengimin e procesit të referendumit në Australi

29/09/2018

Ministria e Punëve të Jashtme kumtoi se si institucion i lidhur drejtpërdrejtë me procesin e votimit të diasporës në përfaqësitë konsullore – diplomatike, e dënon ... Read More

Financimi i partive, OJQ-të kërkojnë transparencë dhe reduktim të donacioneve

12/07/2018

12 July 2018 / 14:53 Një organ ose institucion i ri i cili do të kishte nën kontroll mënyrën e financimit të partive, sipas OJQ-ve ... Read More