Tag: Integrime

Samsung dhe Microsoft zgjerojnë partneritetin e tyre strategjik për të sjellë përvoja të unifikuara në paisjet celulare

15/08/2019

Liderët e teknologjisë punojnë së bashku për të nxjerrë produkte, shërbime dhe integrime të reja për lidhje më të vazhdueshme në të gjitha pajisjet dhe ... Read More

Deliu-Kodra: Anëtarët e PSD-së nuk e kanë ndjeshmërinë e njëjtë sikur kur kanë qenë në VV

10/05/2019

Komisioni Parlamentar për Integrime Evropiane ka miratuar projektligjin për ndryshimin e ligjit për financimin e subjekteve politike. Gjatë shqyrtimit të këtij projektligji ka pasur mendime ... Read More

Miratohet projektligji i ndryshuar për financimin e subjekteve politike

10/05/2019

Komisioni Parlamentar për Integrime Evropiane ka miratuar projektligjin për ndryshimin e ligjit për financimin e subjekteve politike. Gjatë shqyrtimit të këtij projekltigji ka pasur mendime ... Read More

Shqyrtohet Projektligji për financimin e partive politike

10/05/2019

Komisioni për Integrime Evropiane sot do të mbajë mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje, si pikë e rendit të ditës është Projektligji për financimin e ... Read More

Hoxha: Transparenca në komunikimin e procesit të integrimit rritë llogaridhënien

08/05/2019

Komisioni për Integrime Evropiane, në bashkëpunim me Forumin për Transparencë Parlamentare, mbajti takim lidhur me Komunikimin në Procesin e Integrimit Evropian në Kosovë, rolin e ... Read More

Pacolli: Liberalizimi i vizave brenda këtij viti, nuk ka asnjë tërheqje të njohjeve për Kosovën

23/04/2019

Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, para deputetëve të Komisionit për Integrime Evropiane, është shprehur i sigurt se liberalizimi i vizave për qytetarët e ... Read More

Pacolli raporton para Komisionit për Integrime Evropiane

23/04/2019

Komisioni për Integrime Evropiane sot ka paraparë të mbajë mbledhjen e radhës. Në rend dite, është raportimi i zëvendëskryeministrit të parë dhe Ministrit të Punëve ... Read More

Hoxha merr kritika të mëdha nga deputetët

04/03/2019

Anëtarët e Komisionit për Integrime Evropiane kanë bërë një varg kritikash ndaj ministres së Integrimeve Evropian, Dhurata Hoxha, për mos zbatimin e Programit Kombëtar për ... Read More

Kërkohet që Kodi i Procedurës Penale të kalojë sa më shpejt në Kuvend

28/01/2019

Komisioni për Integrime Evropiane ka votuar sot plotësim-ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Kosovës, që ka për qëllim të rregullojë mënyrën e ... Read More

Tri projektligjeve për FSK-në iu mungon termi “Republikë”

03/12/2018

Komisioni për Integrime Evropiane ka miratuar tri projektligjet për FSK-në me amendamentet e komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së. Teksa deputetët ... Read More

Hoxha kërkon më shumë përkushtim për zbatimin e Agjendës Evropiane të Reformave

08/11/2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha në takimin ministror për integrime evropiane ka diskutuar për raportin përmbledhës të Agjendës Evropiane të Reformave ose ERA 1 ... Read More

Kollçaku: Me ministra të akuzuar dëmtohet procesi i liberalizimit të vizave (Video)

22/10/2018

Anëtarja e Komisionit parlamentar për Integrime Evropiane nga Lëvizja Vetëvendosje, Fatmire Kollçaku, ka thënë se përkundër që procesi i liberalizimit të vizave konsiderohet si teknik ... Read More