Tag: interesi

“Be Happy Restaurant” –  ja cili ushqim parandalon dhe trajton depresionin

15/03/2019

Depresioni mund të shkaktojë probleme të gjumit, vështirësi në përqendrim dhe mungesë interesi në aktivitetet që zakonisht  janë të pëlqyeshme. Si shkak i mungesës së ... Read More

Veshmbathjet e mençura mund të jenë produktet e rradhës të Apple

11/01/2019

Interesi i Apple në sektorin e shëndetësisë nuk është sekret. Kompania ka blerë kompani dhe produkte të ndryshme shëndetësore, për të mos harruar edhe Apple ... Read More

Kuvendi ka miratuar Ligjin për antikorrupsion në lexim të parë

24/12/2018

24 Dhjetor 2018 / 14:15 Propozim Ligji për ndalim të korrupsionit dhe konflikt interesi, është miratuar sot në seancën plenare në lexim të parë. Vendimin ... Read More

Demhasaj: Thaçi po i kërcënon Haradinajn dhe Veselin me rrëzimin e Qeverisë (Video)

02/10/2018

Arton Demhasaj, nga organizata “Çohu”, ka thënë se interesi i Thaçit mund të jetë që Veselit të jetë lider më i dobët se ai. “Ndoshta ... Read More

Si të ndërtohet një Ballkan më i mirë

12/08/2018

Interesi i ripërtërirë i SHBA-ve ndaj Ballkanit, pasqyron pjesërisht një dëshirë që luftërat në këtë rajon, të mbeten një gjë e së kaluarës. Po aq ... Read More

Theo Hernandez mes Fulhamit dhe Real Sociedadit

03/08/2018

Ndërkohë që transferimi i Theo Hernandez është afër të materializohet, interesi i ekipeve të tjera po e pengon marrëveshjen. Midis disa pretendentëve të klubeve që ... Read More