Tag: intervistimit

Flora Brovina tregon se ku e mori fotografinë: Ndihem e tradhtuar

17/05/2019

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina pas intervistimit nga ana e policisë për fotografinë që publikoi dje ku shihej një grua duke u dhunuar nga tre ... Read More

Brovina e pranon se fotografia që publikoi nuk ishte e luftës në Kosovë

17/05/2019

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina pas intervistimit nga ana e policisë, ka pranuar se fotografia të cilën e ka publikuar dje nuk është realizuar gjatë ... Read More

Jep 20 mijë euro – kërkon 40 mijë, arrestohet fajdexhiu

12/02/2019

Policia e Kosovës, pas hetimeve disamujore, ka intervistuar sot A. E. nën dyshimin për fajde dhe pas intervistimit me vendim mbi ndalimin e lëshuar nga ... Read More

Përfundon pjesa e parë e intervistimit të Rrustem Mustafës në Hagë

14/01/2019

Ish-komandanti i UÇK-së, Rrustem Mustafa, ka përfunduar pjesën e parë të intervistimit nga Prokurori Special në Hagë të Holandës. Mustafa aktualisht po pauzon pas më ... Read More