Tag: investimeve

Sot nisin ditët e arbëreshëve në Kosovë

03/05/2019

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, nën patronazhin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, nga data 3 deri më 6 maj organizon “Ditët e Arbëreshëve ... Read More

Presidenti i Bayernit: Kur Guardiola i do 100 milionë euro, sheiku e rrit çmimin e naftës

24/03/2019

Presidenti i Bayern Munichut, Uli Hoeness ka folur për pafundësinë e investimeve që Pep Guardiola i ka në dispozicion në Manchester City, duke shtuar se ... Read More

KEK-u dhe Komuna e Obiliqit me projekte për mbrojtjen e mjedisit

13/02/2019

Pas përfundimit të investimeve 10 vjeçare në mbulimin e deponive të hirit, eleminimit të materieve të rrezikshme dhe përmirësimin e ndotjes së ajrit nga Termocentralet ... Read More

Mbështetje investimeve në peshkim

20/01/2019

Qeveria e Shqipërisë ka shtuar mbështetjen adresuar investimeve në sektorin e peshkimit. Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural bën të ditur se skema kombëtare mbështeti ... Read More

Buxheti 2019, rritje me rreth 60% e investimeve vendore në Shqipëri

04/01/2019

Në buxhetin e vitit 2019 në Shqipëri synohet rritja e investimeve vendore me rreth 60% krahasuar me vitin 2014. Në bashkitë dhe komunat e vendit ... Read More

Bezhovska: Pa investimeve kapitale s’ka rritje ekonomike

07/09/2018

7 September 2018 / 14:56 Pa realizimin e investimeve kapitale, rritja e dëshiruar ekonomike nuk do të arrihet, vlerëson guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhovska, ... Read More