Tag: islam

Këto janë 15 arsyet pse myslimanët nuk e hanë mishin e derrit

11/06/2020

Fakti se konsumimi i mishit të derrit është i ndaluar në Islam tashmë dihet, por pikat e mëposhtme shpjegojnë arsyet dhe aspektet e këtij ndalimi: ... Read More

Lauka tregon për ankesën e Thaçit ndaj Berishës në Ambasadën Amerikane, të cilën e zbuloi Wikileaks (Video)

15/05/2019

``````````````` Ish ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Islam Lauka ka treguar se në vitin 2009 (7 gusht) kryetari AAK-së, Ramush Haradinaj kishte bërë një marrëveshje ... Read More

Nuk pranohet në Universitetin e Prishtinës, pranohet në Universitetin e Gjenevës

04/04/2019

Edhe me nota të mira dhe përvojën e duhur, Islam Borinca nuk është pranuar në Universitetin e Prishtinës, derisa për fat të mirë është pranuar ... Read More

Karkalecat “pushtojnë” Mekën, pastruesit në luftë me to, në vendin më të shenjtë të Islamit (Video)

11/01/2019

Vendi më i shenjtë në Islam është goditur nga një “murtajë” e karkalecave, duke i detyruar pastruesit të veprojnë për t’i larguar insektet. Sipas mediave ... Read More