Tag: Isufi

Isufi: Të merret shembull krijimi i Gjykatës Speciale, dhe të krijohet edhe Tribunali ndërkombëtar

20/05/2019

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi në seancën plenare ku në rend dite është iniciativa për formimin e Tribunalit për gjenocid për krimet ... Read More

Isufi: Ideja e ndryshimit të kufijve çon në luftë, Mogherinit i ka rënë vlera

08/05/2019

Nënkryetari i AAK-së, Ahmet Isufi, ka thënë se vlera e përfaqësueses së Lartë të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, ka rënë. Duke folur të mërkurën në ... Read More

Isufi: Koalicioni po funksionon, s’ka zgjedhje të reja

01/04/2019

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi, ka thënë se nuk do të ketë zgjedhje të reja. Isufi, ka mohuar se koalicioni qeverisës ndodhet ... Read More

Isufi: Jemi të gatshëm qysh nesër për zgjedhje, shkojnë në favor të AAK-së (Video)

18/02/2019

Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ahmet Isufi ka thënë se për momentin koalicioni qeverisës është duke funksionuar mirë, por AAK është e ... Read More

Isufi: Të involvuarit në rastet e abuzimeve seksulale të marrin dënime maksimale

08/02/2019

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) Ahmet Isufi, për rastin e së miturës nga Drenasi ka thënë se si deputet e ka për ... Read More

Isufi: Taksa dhe Trepça vendime legjitime, dialogu nuk duhet të kushtëzohet

05/02/2019

Ahmet Isufi, nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka thënë se vendosja e taksës ndaj produkteve serbe dhe votimi i statutit të Trepçës janë ... Read More

Isufi kërkon të shtohen masat ndaj Serbisë

18/01/2019

Shefi i Grupit parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ahmet Isufi, kategorikisht është shprehur kundër heqjes së taksës prej 100 përqindësh për mallrat ... Read More