Tag: Jack

Twitter heq më shumë se gjysmën e postimeve abuzive

25/10/2019

Kjo gjë do të vazhdojë në mënyrë automatike. Këtë e ka konfirmuar CEO i Twitter, Jack Dorsey përmes një raporti. 38% të përmbajtjes abuzive u ... Read More

LionRock Capital afër zyrtarizimit të blerjes së aksioneve të Thohir te Interi

18/01/2019

Firma me bazë në Hong Kong, LionRock Capital, dhe jo Jack Ma i Alibaba, thuhet se do të blejnë 31.05 për qind të aksioneve të ... Read More

Jack Ma, njeriu më i pasur në Kinë i interesuar të blejë aksionet e Thorhirit te Interi

15/01/2019

Së fundmi emri i shefit ekzekutiv të Alibabas, Jack Ma, është lidhur edhe me Interin. Njeriu më i pasur në Kinë raportohet se ka shfaqur ... Read More