Tag: Jankullovska

Gjyqi i Apelit i zvogëlon masën e burgimit ish-ministres Jankullovska

28/03/2019

S A 2019-03-28T13:14:34+01:00 Ish-Ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovska do të duhet të shkojë në burg, pasiqë gjyqi i Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e rastit ... Read More

“Tanku”, seanca publike shtyhet për më 25 shkurt

28/01/2019

28 Janar 2019 / 10:20 Ish ministrja e brendshme Gordana Jankullovska u paraqit e vetme në Gjykatën e Apelit ku duhej të mbahej seancë publike ... Read More

Jankullovska sulmon Gruevskin, lehtë është 800 km larg Maqedonisë të shkruash statuse

10/01/2019

10 Janar 2019 / 21:13 Ish-Ministrja e punëve të brendshme, Gordana Jankullovska sonte në rrjetin social Facebook, i replikoi ish-kryetarit të saj, tashmë në azil ... Read More

Jankullovska mbështet Mile Janakievskin e burgosur me fotografi (FOTO)

26/11/2018

26 Nëntor 2018 / 11:31 Ish-ministrja e punëve të brendshme  Gordana Jankullovska në rrjetet sociale publikoi një kolazh me fotografi të saja dhe të shokut ... Read More

Jankullovska do të ankimoj masat e kujdesit

09/10/2018

9 Tetor 2018 / 13:52 Mbrojtja e ish-ministres së brendshme Gordana Jankullovska në afat prej tre ditësh do të ankohet ndaj vendimit të Gjykatës. Gjykata ... Read More

Në mënyrë që Jankulloska të kujdeset për foshnjën, seancat në rastin “Titanik” do të mbahen me pauza

16/08/2018

16 August 2018 / 13:00 Në mënyrë që ish-ministrja Gordana Jankullovska të kujdeset për foshnjën, tani në seancat gjyqësore për rastin “Titanik” do të mbahen ... Read More

“Tanku”, Jankullovskës do t’i gjykohet veçmas

18/04/2018

18 April 2018 / 14:28 Ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska do të gjykohet veçmas në rastin “Tanku” që ka të bëjë me furnizimin ... Read More

Jankullovska nuk u paraqit në gjykatë, ka probleme me shtatzëninë

18/04/2018

18 April 2018 / 12:17 Ish ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska, sot nuk u paraqit në gjykatë ku ishte caktuar seancë gjyqësore për rastin “Tenk”. ... Read More

“Titanik”, Gruevski përsëri në gjykatë

02/04/2018

2 April 2018 / 10:55 Nikolla Gruevski, Gordana Jankullovska, Mile Janakieski, Martin Protugjeri, Kiril Bozhinovski dhe 16 të tjerë të akuzuar në rastin “Titanik” të ... Read More