Tag: japim

Akne në trup? Kjo është zgjidhja

14/07/2019

Përsa i përket akneve në trup, këshilla më bujare që mund t’ju japim është të bëni një kontroll mjekësor te mjeku specialist.Kështu do mund të ... Read More

Ilaçi kundër akneve në trup

14/07/2019

Sa i përket akneve në trup, këshilla më e mirë që mund t’ju japim është të bëni një kontroll mjekësor te mjeku specialist.Kështu do mund ... Read More

Gabimet që duhet të shmangni kur lani xhinset

12/06/2019

Në këtë udhëzues do të përpiqemi t’ju japim disa këshilla të dobishme për të mbajtur gjallë ngjyrën e xhinseve, duke i dhënë atyre pamjen e ... Read More

5 arsye pse femrat janë shofere më të zonja se meshkujt!

31/05/2019

Mos u verboni djem, ne do t’ju japim 5 arsye të provuara për të përfunduar pranimin e këtij konstadimi. Vajzat duhet të jenë shoferët e ... Read More

OSBE/ODIHR: Është shumë herët të japim vlerësime për procesin zgjedhor

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T15:43:38+02:00 Është shumë herët të japim vlerësime për ditën zgjedhore. Ne monitorojmë nëse zgjedhjet janë të organizuara sipas standardeve ndërkombëtare demokratike. Për ne nuk ... Read More

Ka mbështjellë kokën me këtë shami me dy veprime, dhe kur ta shihni arsyen do të kënaqeni! Si nuk e kemi ditur këtë më herët?!

20/10/2018

Po ju japim këshillën nga përvoja personale dhe këshilla është masazhi i kokës – mënyrë që të përmirësojmë qarkullimin e gjakut në zonat problematike, të ... Read More

I mbani në kuti këpucët e lëkurës? Kurrë më nuk do të veproni kështu!

19/03/2018

Për të mos ua shkurtuar “afatin e qëndrueshmërisë”, po ju japim disa këshilla të dobishme se si t’i ruani dhe t’i pastroni këpucët e lëkurës. ... Read More