Tag: jetese

Ja sa duhet të lëvizni gjatë ditës

29/11/2019

Kjo çon në një mënyrë jetese pasive duke u shoqëruar me vdekshmëri më të lartë dhe shumë sëmundje të rënda. Prandaj një sasi e caktuar ... Read More

Samsung prezanton tre aksesorët e rinj për një jetesë të ekuilibruar dhe plot konektivitet

21/02/2019

Samsung prezanton tre aksesorët e rinj për një jetesë të ekuilibruar dhe plot konektivitet Linja e aksesorëve Galaxy zgjerohet duke  përfshirë Galaxy Watch Active, Galaxy ... Read More

Punëtorët e N.P. Rrugët e Maqedonisë ankohen për kushtet e këqija

06/03/2018

6 March 2018 / 16:10 Kushte mesjetare pune dhe jetese në pikën Rrugët e Maqedonisë në Mavrovë. Punëtorët ankohen se vite me radhë kanë marrë ... Read More